Edgewood Country Club

Location River Vale, NJ

Architect Zampolin & Associates, LLC

Interior Designer Judd Brown Designs (JBD)

Construction type Renovation and Addition

Size 35,000 SF

Project Description

Edgewood Country Club selected Donnelly Construction for the task of transforming their existing 7,000 sq. ft. two-story caddie building into the Club’s new Pro Shop and bag storage facility. The project included a new addition to the rear of the building for cart storage, as well as an interior retrofit of the entire space which included new display cases, millwork, offices, fitting rooms, and restrooms. The existing HVAC system was completely replaced and all electrical and fire alarm systems were updated. Donnelly Construction completed the work within the demanding three month schedule and on budget. The renovation provided the Club and golf pro with a first class Pro Shop for all of their members to enjoy.

Phase two of the project included the complete renovation of the Club’s 35,000 sq. ft. Clubhouse. This included a 3,000 sq. ft. expansion of the entry lobby with a brand new porte-cochere, completely transforming the clubs entrance. The Clubhouse also received renovations to the ballroom, ceremony room, and pre-function room, including two new custom bars. The lower level included a brand new, state-of-the-art fitness center and renovations to both the men’s and women’s locker rooms.