Preakness Hills Country Club

Location Wayne, NJ

Architect Jefferson Group Architects (JGA)

Interior Designer Judd Brown Designs (JBD)

Construction type Renovation and new construction

Size 35,000 SF

Project Description

Preakness Hills Country Club has regularly selected Donnelly Construction to meet their construction needs for over a decade. Some of our most recent work has included the renovation and expansion of the Ballroom, the renovation of the Members’ Bar, Grill Room, Pre-Function Room, and entrance lobby. The largest project which Donnelly Construction has performed at Preakness Hills was the construction of a brand-new Poll House, which also included cosmetic upgrades to the existing pool area. The new Pool House features an exterior dining patio and bar, as well as a state-of-the-art fitness center and new men’s and women’s locker rooms.

“On behalf of Preakness Hills, we would like to thank you for the great job you just completed in the 1st phase of the renovation. Since the building is approximately 100 years old, we knew that it would take special needs and efforts in order to make the renovations work properly. The fact that you were able to take down and interior wall and span it with a 50 foot steel beam and enlarge the ballroom so nicely is a true credit to your craftsmanship and to the abilities of your company”.

Mark S. Rosen

Chairman – Building Committee
Preakness Hills Country Club